Şbt

Okulumuzun girişine Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak için anı köşesi yapıldı.

Şbt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı ve Biyoloji zümresi işbirliği ile Atamızı andık.

Şbt

12. sınıf öğrencilerimize Rehberlik Servisi tarafından YKS sunumu yapıldı.Öğrencilerimiz değişen sınav sistemi hakkında bilgilendirildi.

Şbt

Okulumuzda ,Kızılay Haftası etkinliği olarak   Gaziemir Kızılay şubesinde görevli olarak çalışan  Mevlüt BEKTAŞ    tarafından  kan bağışı ve Kızılay hakkında okulumuz öğrencilerine  31.10.2017 tarihinde seminer verilmiştir.

Şbt

Rehberlik Hizmetleri Yürütme Komisyonu tarafından okulumuz konferans salonunda kız öğrencilerimize ergenlik döneminde kişisel bakım konusunda seminer verilmiştir.