Mrt

Misafirim Öğretmenim Projemiz kapsamında veli ziyaretlerimiz devam ediyor. 06.Mart 2020 Tarihinde bizi misafir eden velimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

AFAD semineri ile bilgilendirilen öğrencilerimiz 4 Mart Çarşamba günü yaptığımız Deprem tatbikatında bilgilerini uygulamaya döktüler.

Mrt

4 Mart 2020 Tarihinde Sarnıç Dedeoğlu Ortaokulu ile Menderes Ataköy Ortaokulu okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzda bulunan bölümleri gezerek okulumuz hakkında bilgiler aldılar. Bölümlerde öğrencilere rehberlik yapan öğretmen arkadaşlarımıza ve okulumuz rehber öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

Bu yıl 24 Şubat- 1 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası nedeniyle okulumuz Fen ve Teknoloji Kulübü, öğrencilerimize Vergi Haftası ile ilgili panolar hazırlayıp genç nesillerde vergi bilinci oluşturmak amacıyla bilgilendirmeler yaptı. Kulüp üyelerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Düşünce ve Medeniyet Kulübümüz çalışmalarına hız verdi. Tüm sınıflara Etik Değerler ile ilgili eğitimler verdiler, vermeye de devam ediyorlar. Etik değerlerin insan ilişkilerindeki önemini belirterek, okul içinde de panolar hazırladılar. Kulüp üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı 02.03.2020 tarihinde 11-G sınıfından 25 öğrenci ile Dönmez Debriyaj Fabrikasına gezi düzenlemiştir. Öğrencilerimizi bilgilendirip bizleri misafir ettikleri için teşekkür ediyoruz.

Mrt

02.03.2020 Pazartesi günü Araştırmacı Yazar , Emekli Ateşe , Dört Efsane Çevreci kitabının yazarı Metin Erdoğan okulumuza gelerek öğrencilerimize çevre bilinci konusunda farkındalık yaratmaya çalıştı. Çok teşekkür ediyoruz, bu güzel söyleşi için. Programın hazırlanmasında emeği geçen okulumuz müzik öğretmeni Ebru Yavuz Güngör'e , Türk Dili ve Edebiyatın öğretmeni Nilgün Balcı'ya, Rehber öğretmenlerimiz Seyhan Baltacı ve Hüsnü Can'a teşekkür ederiz.

Mrt

Medeniyet ve Düşünce Kulübümüz ile Rehberlik Servisimiz, Md.Yrd.mız Bilge ÖZEREN başkanlığında 17.02.2020 tarihinde okulumuz öğrencilerine Değerler Eğitimi vermeye başladı.

Şbt

Okulumuz rehberlik servisi 11.02.2020 tarihinde konferans salonumuzda 9.sınıf öğrencilerimize Bağımlılık Konulu Farkındalık Semineri verdi. Müdür Yardımcımız Leyla Şanal da Hijyen ile ilgili bilgiler verdi. Rehber öğretmenlerimize ve Müdür Yardımcımız Leyla ŞANAL'a çok teşekkür ederiz.

Şbt

AFAD tarafından 19.02.2020 Tarihinde okulumuzda Doğal Afetlerde Yapılacaklarla ilgili bilgilendirme semineri verildi. Öğretmen ve öğrencilerimiz seminere katılarak bilgi edindiler. Seminerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve AFAD ekibine teşekkür ederiz.

Şbt

Gaziemir Belediyesine bağlı Sağlıklı Yaş Alma Merkezi ATAEVİ'nin değerli üyeleri 07.02.2020 tarihinde okulumuz konferans salonunda güzel bir konser verdi. Öğretmen ve öğrencilerimiz Türkülere keyifle eşlik etti. Bu güzel konser için Gaziemir Belediyesine ve ATAEVİ üyelerine teşekkür ederiz.

Şbt

09.01.2020 Tarihinde İzmir Büyükşehir Belediyesinin kurmuş olduğu Engelsiz Yaşam Farkındalık Merkezine gittik. Öğrencilerimiz uygulamalı olarak engelli bireyleri daha iyi anlamaya yönelik etkinliklere katılarak farkındalık kazandılar.

Şbt

24.12.2019 Tarihinde "Misafirim Öğretmenim" Projesi kapsamında öğrencimizi evinde ziyaret ettik. Bizleri güler yüzüyle ağırlayan öğrencimize ve değerli velimize teşekkür ederiz.

Şbt

İlçe Sağlık Müdürlüğünün okulumuzda düzenlemiş olduğu organ bağışı semineri Duygu Uyan tarafından 12.02.2020 tarihinde verilerek öğrencilerimiz bilgilendirildi. Seminer için teşekkür ediyoruz.

Şbt

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Kurul toplantımızı 05.02.2020 Çarşamba günü yaptık. 2.Dönemin tüm öğretmen ve öğrencilerimiz için başarılı bir dönem olmasını diliyoruz.