I PLAY, I HAVE FUN, I LEARN Uluslararası eTwinning Projemiz Başladı

Okulumuz öğretmenlerinden Rüveyde ÇİFTÇİ’ nin üyesi olduğu I PLAY, I HAVE FUN, I LEARN (OYNUYORUM, EĞLENİYORUM, ÖĞRENİYORUM) isimli uluslararası e-Twinning projemiz ilk öğretmenler toplantısı ile faaliyetlerine başlamıştır. Projede Türkiye(10),Yunanistan(10),  Romanya(2), Fransa(1), İtalya(1) ülkelerinden toplam 24 öğretmen bulunmaktadır.

22-12-2023

I PLAY, I HAVE FUN, I LEARN (OYNUYORUM, EĞLENİYORUM, ÖĞRENİYORUM)

Proje Hakkında Kısa Bilgi

Projemiz, öğrencilerimize zekâ oyunları oynatarak onların eğlenmelerini ve problem çözme becerilerini geliştirmek için oluşturulmuştur. Zekâ oyunları, öğrencilerin hızlı karar verme ve bir sonraki adımı düşünmesini sağlar. Böylelikle kendilerine olan güveni artmaktadır. Planlı ve disiplinli çalışmayı, kuralları anlamayı ve kurallara uymayı öğrenirler. Sosyalleşmeye yardımcı olur. Kazanmayı, kaybetmeyi, kazananı tebrik etmeyi öğrenirler. Becerileri ile birlikte eksiklerini de gören öğrenci, eksik yönlerini geliştirmek için neler yapabileceğini araştırır. Öğrencilerin dikkatini toplama becerisi sağlayarak derslerine de olumlu katkılar sağlamaktadır. Biz bu proje ile öğrencilerimize zekâ oyunları oynatarak, onların yeni beceriler kazanmalarını ve olumlu bir sınıf iklimi oluşturmayı amaçladık. Ayrıca öğrencilerimiz web 2 araçlarını tanıyacak ve bu araçları çalışmalarında kullanacaklardır.

Çalışma Süreci

Projemiz 15 Aralık’ta  başlayıp, 30 Mayıs’ta bitecektir.

1. Proje ortaklarıyla online tanışma toplantısının düzenlenmesi.

2. Proje ortaklarıyla görev dağılımının yapılması.

3. Proje ortakları ile birlikte logo ve afiş tasarımı yapılması.

4. Her ay yapacağımız çalışmaların proje ortaklarımızla planlanması ve faaliyete geçilmesi.

5. Proje ortaklarımızla birlikte ortak çalışmalarımızın planlanması ve faaliyete geçilmesi.

Proje Linki:

Yayın: 22.12.2023 - Güncelleme: 30.12.2023 21:04 - Görüntülenme: 154