T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / GAZİEMİR - Gaziemir Şehit Serhat Sığnak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

''I PLAY, I HAVE FUN, I LEARN'' Adlı Uluslararası eTwinning Proje Logo Tasarım Yarışması’ nda Öğrencimiz 1. Oldu

BİRİNCİLİK GETİREN LOGOMUZ

30-12-2023

Türkiye, Yunanistan, İtalya, Fransa ve Romanya’ nın dahil olduğu toplam 15 okul ve 24 öğretmenin katılımlarıyla yürütülen ve 6 ay sürecek olan I PLAY, I HAVE FUN, I LEARN adlı uluslararası eTwinning projemiz kapsamında Proje Logosu Tasarım Yarışması yapılmıştır. Yapılan yarışma sonucunda, Danışmanlığını okulumuz öğretmenlerinden Rüveyde ÇİFTÇİ’ nin yaptığı, uluslararası projemizin Logo Tasarım Yarışması’ nı proje üyelerinden okulumuz 9/A  ATP öğrencisi Emir ŞAHİN kazanmıştır. 1. olan logomuz, I PLAY, I HAVE FUN, I LEARN adlı uluslararası eTwinning projesinin bundan sonraki  her faaliyetinde, tüm ortak okullar tarafından resmi olarak kullanılacaktır. Danışman öğretmenimiz Rüveyde ÇİFTÇİ’ yi ve öğrencimiz Emir Şahin’ i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Projeye katkılarını sunan tüm öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Proje Linki:

Yayın: 30.12.2023 - Güncelleme: 31.12.2023 00:56 - Görüntülenme: 150