Kas

1998 yılında kurulan Lösemili Çocuklar ve Sağlık Eğitim Vakfı, kan kanseri olan çocukların tedavini üstlenmekte, sosyal destek sağlamakta ve rehabilitasyon hizmeti vermektedir. Çocukların eğitim ve sağlık gibi insani ihtiyaçlarının karşılanmasında da LÖSEV önemli bir vakıftır.

Sivil toplum kuruluşu olarak görev yapan LÖSEV ülke ve dünya çapında kanser hastası çocuklarla etkileşim kurarak onların her türlü ihtiyaçlarını normal şartlar altında sağlamaya çalışmaktadır. Gönüllülük esas olarak, bağış yollu destekle de çalışmaktadırlar. mutlu sonlar için, geleceğimiz için haydi LÖSEV´e yardıma !

Şbt

Okulumuz koridorlarında Matematik, merdivenlerinde de İngilizce ve Tarih öğretmeye devam ediyoruz.

Şbt

Okulumuzun girişine Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak için anı köşesi yapıldı.

Şbt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı ve Biyoloji zümresi işbirliği ile Atamızı andık.

Şbt

12. sınıf öğrencilerimize Rehberlik Servisi tarafından YKS sunumu yapıldı.Öğrencilerimiz değişen sınav sistemi hakkında bilgilendirildi.

Şbt

Okulumuzda ,Kızılay Haftası etkinliği olarak   Gaziemir Kızılay şubesinde görevli olarak çalışan  Mevlüt BEKTAŞ    tarafından  kan bağışı ve Kızılay hakkında okulumuz öğrencilerine  31.10.2017 tarihinde seminer verilmiştir.

Şbt

Rehberlik Hizmetleri Yürütme Komisyonu tarafından okulumuz konferans salonunda kız öğrencilerimize ergenlik döneminde kişisel bakım konusunda seminer verilmiştir.