Mrt

Düşünce ve Medeniyet Kulübümüz çalışmalarına hız verdi. Tüm sınıflara Etik Değerler ile ilgili eğitimler verdiler, vermeye de devam ediyorlar. Etik değerlerin insan ilişkilerindeki önemini belirterek, okul içinde de panolar hazırladılar. Kulüp üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı 02.03.2020 tarihinde 11-G sınıfından 25 öğrenci ile Dönmez Debriyaj Fabrikasına gezi düzenlemiştir. Öğrencilerimizi bilgilendirip bizleri misafir ettikleri için teşekkür ediyoruz.

Mrt

02.03.2020 Pazartesi günü Araştırmacı Yazar , Emekli Ateşe , Dört Efsane Çevreci kitabının yazarı Metin Erdoğan okulumuza gelerek öğrencilerimize çevre bilinci konusunda farkındalık yaratmaya çalıştı. Çok teşekkür ediyoruz, bu güzel söyleşi için. Programın hazırlanmasında emeği geçen okulumuz müzik öğretmeni Ebru Yavuz Güngör'e , Türk Dili ve Edebiyatın öğretmeni Nilgün Balcı'ya, Rehber öğretmenlerimiz Seyhan Baltacı ve Hüsnü Can'a teşekkür ederiz.

Mrt

Medeniyet ve Düşünce Kulübümüz ile Rehberlik Servisimiz, Md.Yrd.mız Bilge ÖZEREN başkanlığında 17.02.2020 tarihinde okulumuz öğrencilerine Değerler Eğitimi vermeye başladı.

Şbt

Okulumuz rehberlik servisi 11.02.2020 tarihinde konferans salonumuzda 9.sınıf öğrencilerimize Bağımlılık Konulu Farkındalık Semineri verdi. Müdür Yardımcımız Leyla Şanal da Hijyen ile ilgili bilgiler verdi. Rehber öğretmenlerimize ve Müdür Yardımcımız Leyla ŞANAL'a çok teşekkür ederiz.

Şbt

AFAD tarafından 19.02.2020 Tarihinde okulumuzda Doğal Afetlerde Yapılacaklarla ilgili bilgilendirme semineri verildi. Öğretmen ve öğrencilerimiz seminere katılarak bilgi edindiler. Seminerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve AFAD ekibine teşekkür ederiz.

Şbt

Gaziemir Belediyesine bağlı Sağlıklı Yaş Alma Merkezi ATAEVİ'nin değerli üyeleri 07.02.2020 tarihinde okulumuz konferans salonunda güzel bir konser verdi. Öğretmen ve öğrencilerimiz Türkülere keyifle eşlik etti. Bu güzel konser için Gaziemir Belediyesine ve ATAEVİ üyelerine teşekkür ederiz.

Şbt

09.01.2020 Tarihinde İzmir Büyükşehir Belediyesinin kurmuş olduğu Engelsiz Yaşam Farkındalık Merkezine gittik. Öğrencilerimiz uygulamalı olarak engelli bireyleri daha iyi anlamaya yönelik etkinliklere katılarak farkındalık kazandılar.

Şbt

24.12.2019 Tarihinde "Misafirim Öğretmenim" Projesi kapsamında öğrencimizi evinde ziyaret ettik. Bizleri güler yüzüyle ağırlayan öğrencimize ve değerli velimize teşekkür ederiz.

Şbt

İlçe Sağlık Müdürlüğünün okulumuzda düzenlemiş olduğu organ bağışı semineri Duygu Uyan tarafından 12.02.2020 tarihinde verilerek öğrencilerimiz bilgilendirildi. Seminer için teşekkür ediyoruz.

Şbt

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Kurul toplantımızı 05.02.2020 Çarşamba günü yaptık. 2.Dönemin tüm öğretmen ve öğrencilerimiz için başarılı bir dönem olmasını diliyoruz.

Kas

Ege Soğutma Sanayicileri ve İş adamları Derneği ESSİAD tarafından 13 Kasım 2019 tarihinde okulumuz Tesisat ve İklimlendirme Alanı öğrencilerine Alan-Dal Eğitimi verilmiştir. ESSİAD'a teşekkür ederiz.

Kas

11 Kasım 2019 tarihinde okulumuz öğrencileri ile İzmir'de 2019 yazında yanan ormanlarımız için düzenlenen "On bir Milyon Ağaç Dikimi" etkinliği kapsamında ağaçlandırma çalışması yaptık. Katılan herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Konferans salonunda 3 Ekim 2019 tarihinde 10. sınıf öğrencilerimize Müdür Yardımcımız Bilge ÖZEREN ve Rehber öğretmenimiz Seyhan BALTACI tarafından Etik Değerler konulu seminer verilmiştir.

Kas

1998 yılında kurulan Lösemili Çocuklar ve Sağlık Eğitim Vakfı, kan kanseri olan çocukların tedavini üstlenmekte, sosyal destek sağlamakta ve rehabilitasyon hizmeti vermektedir. Çocukların eğitim ve sağlık gibi insani ihtiyaçlarının karşılanmasında da LÖSEV önemli bir vakıftır.

Sivil toplum kuruluşu olarak görev yapan LÖSEV ülke ve dünya çapında kanser hastası çocuklarla etkileşim kurarak onların her türlü ihtiyaçlarını normal şartlar altında sağlamaya çalışmaktadır. Gönüllülük esas olarak, bağış yollu destekle de çalışmaktadırlar. mutlu sonlar için, geleceğimiz için haydi LÖSEV´e yardıma !