Etiket Sonuçları: akıl

Ock

Okulumuzda, öğrencilerimizin akıl ve zeka oyunlarıyla yeteneklerinin geliştirilmesi, dostluk duygularının ve iletişimlerinin arttırılması, vakitlerini daha verimli geçirmeleri amacıyla "Cumhuriyetimizin 100. Yılında GMTAL Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası"nı gerçekleştirdik.

Ekm

İzmir Akıl ve Zekâ Oyunları (İZOP) Turnuvası Gaziemir İlçe Turnuvası'nda, okulumuz adına 3 öğrencimiz Mangala, Reversi ve Pentago dallarında yarıştılar. Yarışmada, reversi dalında 12B sınıfından öğrencimiz İlker TURGAY birinci olarak İl Finaline katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.