MAHMUT BECER - MÜDÜR YARDIMCISI

2017-2018 ÖĞRETİM YILINDA MÜDÜR YARDIMCISI OLARAK BU OKULDA GÖREVE BAŞLADI.

1977 İzmir 1977 İzmir doğumluyum. Üniversiteye kadar olan eğitim-öğretimimi Menderes’te tamamladım. 1999 yılında Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olduktan sonra aynı yıl Sakarya Arifiye’de, Arifiye Ortaokulunda Türkçe öğretmeni olarak iki yıl çalıştım.2001-2002 yılları arasında Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde askerlik görevimi yaptım. Askerlik dönüşü 2010 yılına kadar Arifiye Çok Programlı Lisesi, Adapazarı Mithatpaşa Şükrü Ayna Anadolu Lisesi, Sakarya Anadolu Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak çalıştım. Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Halk Bilimi(Folklor) alanında tezli yüksek lisans yaptım. 2010-2015 yılları arasında Yurt Dışı öğretmenlik görevini yapmak için Yunanistan’ın Komotini (Gümülcine) şehrinde bulundum.2015-2017 yılları arasında Bayındır Sadık Susamcıoğlu Anadolu Lisesinde Türk Edebiyatı öğretmeni olarak çalıştım. 18 Eylül 2017’den beri okulumuzda müdür yardımcısı olarak görev yapmaktayım. İngilizce ve Yunanca bilmekteyim. Ayrıca Halk oyunları usta öğreticilik belgesine sahibim. Evliyim ve iki evlada sahibim.