MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZ ZİYA SELÇUK KORONAVİRÜSE KARŞI ALINAN TEDBİRLERİ AÇIKLADI

Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk Koronavirüse karşı eğitim alanında alınan tedbirleri açıkladı. Bu tedbirler kapsamında İlk, Orta ve Liselerde 16 Mart Pazartesi gününden itibaren 30 Mart Pazartesi gününe kadar okullar tatil edilmiştir. Haberin devamı için tıklayınız.

Öğrencilerimizin tatil süresince eğitimleri, EBA ve TRT den yapılacak yayınlarla uzaktan eğitim şeklinde olacaktır. Öğrencilerimizin EBA ya girişte sorun yaşamaması ve hala şifre almayanlar için yüklenen fotoğrafları incelemeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimizin E-Okul Bilgileri ile veya Velilerinin E-Devlet şifreleri ile EBA ya giriş yaparak şifre belirlemeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimizin cep telefonlarında kullandıkları operatörler EBA ya giriş için herkese 3 GB ücretsiz internet sağlamaktadırlar.

EBA ya giriş yapmak için TIKLAYINIZ.

EBA şifrenizi unuttuysanız TIKLAYINIZ.

13-03-2020

Yayın: 13.03.2020 - Güncelleme: 13.03.2020 00:54 - Görüntülenme: 260